Butikkdata med POS-system - Retail24 Norge

Nyheter

Butikkdata med eget POS system

21 nov 2016

Retail24 er Nordens største aktør innen merchandising og salg for butikkjeder og leverandører. I vårt sortiment av nyttige tjenester for å brande produkter finner du vår skreddersydde butikkdata. Her kan hvilken som butikk benytte seg av vårt system.

Formålet med systemet er å gjøre butikken mer smidig innenfor salg, men også at driften blir enda mer effektiv og lønnsom.

En av mange fordeler med vårt system er at den enkelt kan skreddersys etter dine behov.

Ønsker du butikkdata med fokus på økonomistyring?
Systemet genererer rapporter for kasseoppgjør, dagsoppgave og regnskapsgrunnlag. Vår butikkdata støtter selvsagt strekkodeleser, håndterminal, kundedisplay, kvitteringsskriver, kasseskuff og bankterminal.

Eller kanskje generelt bedre kontroll jevnt over?
Vår butikkdata gir til enhver tid oversikt over viktige elementer du kan ha behov for i driften av butikken og varesalget. Med vårt system kan du enkelt få informasjon om varer, kunder, leverandører eller ansatte. Vår butikkdata er skreddersydd etter vår lange erfaring med merchandising og retail. På den måten vet vi hvilket system som vil føre til fornøyde kunder og mer salg når vår butikkdata innhenter en rekke nyttige detaljer om driften og dine kunder.

Vi tilbyr
- Suveren FLEKSIBILITET, geografisk dekning, fart
- Infrastruktur som sikrer KVALITET i alle ledd
- 24 timer tilgjengelighet
- Live rapportering og kommunikasjon

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om vårt system!