Salgsapparat - Retail24 Norge

Nyheter

Salgsapparat

21 nov 2016

Retail24 er Nordens største aktør i Norden innen merchandising, butikkdemonstrasjoner og POS materiell for butikkjeder og leverandører.

For deg som ønsker å øke salget av konkrete produkter eller lansering av nye produkter kan vårt salgsapparat skreddersy suksessfulle strategier med svært fleksible og kostnadseffektive tjenester. Vi kan selvfølgelig dokumentere effekten av vårt salgsapparat. Et håndplukket team, spesialtilpasset for å levere resultater.

Siden vår oppstart i 2002 har vi hatt fokus på levere Nordens beste salgsapparat. Vi har fokus på høy kvalitet og fleksibilitet til våre kunder. Vi tilbyr et nordisk mindset kombinert med lokal kunnskap. Vårt salgsapparat skal være skreddersydd og kostnadseffektivt for deg som oppdragsgiver.

Salgsapparat med erfaring med de største merkevarene
Retail24's salgsapparat kan med stolthet si at vi representerer flere av de største merkevarene i bransjen. MOTIVASJON: det beste elektroniske salgsverktøyet i bransjen kombinert med sterk ledelse har vist seg å være nøkkelen til suksess. Vi i Retail24 jobber hardt for å ha det beste og mest effektive salgsapparatet i Norden.

Vårt selskap har over 1500 hundre medarbeidere hvor av 150 av disse er rendyrkede selgere.

La vårt profesjonelle salgsapparat bistå deg med en suksessfull strategi og ikke minst gjennomførelse av produktpresentasjoner i butikker.